10 Mayıs 2024 Cuma BAŞKANLIK

SGK Başkan Yardımcısı Aydin Koordinasyon Toplantısına Katıldı


SGK Başkan Yardımcısı Aydin Koordinasyon Toplantısına Katıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkan Yardımcısı Lütfi Aydin, Nevşehir İl Müdürlüğünde gerçekleşen İl Müdürleri Koordinasyon Toplantısına başkanlık etti. 

İl Müdürlükleri arasındaki koordinasyonu sağlamak, sorun ve çözüm önerilerini değerlendirmek amacıyla düzenlenen toplantıda konuşan Aydin, kurum olarak her zaman vatandaş memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini ifade etti. İl Müdürlüklerinde yürütülen işlemlere ilişkin çözüm önerilerinin büyük önem taşıdığının belirtti. 

Toplantıya, Sigorta Primleri Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Özçelik, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Necmettin Öz, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Yönetim Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Bayrak, Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü Risk Yönetimi ve Proje Daire Başkanı Adem Burunkaya, Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Planlama ve Koordinasyon Daire Başkanı Mustafa Duman, Ankara, Aksaray, Bartın, Bolu, Çankırı, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat İl Müdürleri katıldı.

Başkan Yardımcısı Aydin toplantı sonrasında yapılmakta olan yeni İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatını ve personelleri ziyaret etti çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.


Resim Galeri


Video Galeri

#